WOGNUM - Team sportservice West-Friesland organiseert op zaterdag 13 januari in samenwerking met de Westfriese sportverkiezing, het Westfries Sportcongres.

Tijdens het Sportcongres (vooruitlopende op de gemeenteraadsverkiezingen) worden de deelnemers uitgedaagd om hun visie te vormen over de samenwerking tussen sport, gemeente en netwerkpartners in een veranderende maatschappij.

Voor wie?

Bestuurders van sportverenigingen, combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en netwerkpartners.

Programma
André de Jeu (directeur Vereniging sport en Gemeenten), leidt het Sportcongres in aan de hand van de volgende vraag: ‘Wat kunnen sport en gemeenten in de toekomst van elkaar verwachten?’. Vervolgens gaan Bram Sluis (Voorzitter volleybalvereniging Madjoe), Hubert Habers (Verenigingsadviseur) en Marco Neuvel (Technisch Jeugdcoördinator KNVB) pitchen. De deelnemers zullen naar aanleiding van deze pitches gaan discussiëren, waar vragen aan bod komen als ‘Zijn sportverenigingen het buurthuis van de toekomst?’, ‘Hoe houden we sportverenigingen sterk in deze veranderende maatschappij?’ en ‘Talentontwikkeling kan alleen samen?!’. Onder leiding van Hans Huibers wordt er vervolgens interactief gediscussieerd met Westfriese wethouders, door middel van smartphones. Tot slot worden (ex)topsporters Saskia Roukema (handbal) en Geert Schipper (paratriatleet) geïnterviewd door Alex Gitzels en is er gelegenheid tot netwerken.

Praktische informatie

Zaterdag 13 januari van 16:00 tot 18:00 uur

Sport en Wellnesscenter de Bloesem, Conferencelaan 19,

1687 RA Wognum.

De kosten bedragen voor

Westfriese sportverenigingen € 15 p.p. en voor overige organisaties: € 30 p.p. Elke tweede persoon van een organisatie is gratis!

Meer info en aanmelden

Voor meer info en aanmelden, ga naar: www.teamsportservice.nl/westfriesland. Of mail Rosa Schouten, rschouten@sportservicewestfriesland.nl