WERVERSHOOF – Strandvogels en Hollandia stonden afgelopen donderdagavond tegenover elkaar voor het duel in de eerste ronde van de districtsbeker. Het verschil tussen de vierdeklasser en de hoofdklasser werd duidelijk, 1-9.

Vanavond speelde Hollandia in de eerste ronde in Onderdijk tegen de zondag vierdeklasser Strandvogels. Op het gezellige veld van Strandvogels waren honderd toeschouwers getuige van een snel doelpunt van Hollandia. De supporters van Strandvogels veerden een klein kwartier later op door een knappe vrije trap die de stand in evenwicht bracht. Hierna was het Hollandia dat de klok sloeg en uiteindelijk met maar liefst 1-9 zegevierde.

Via Sven Deen kwamen de Hoornse voetballers op 0-1. Ook de 1-2 viel via Deen. De overige treffers vielen via Sonny Pronk, Daniël Mullen, Regilio de Mees, wederom Mullen, Milan Vissie, Mark Zwagerman en tot slot Boyd Bartele.

Hollandia: Dani Peper – Milan Vissie – Robin Muller van Moppes (Bart Spil/45)– Regillio de Mees – Sonny Pronk (Mark Zwagerman/65) – Daniel Mullen – Sven Deen – Daan Buurman – Boyd Bartele – Nick Kuin – Jorg Ooievaar.