HOORN - De zaterdag is voor het Hoornse voetbal teleurstellend verlopen. Zowel op het veld als in de zaal werden er geen punten gepakt. De nederlagen waren niet groot, maar het blijft een domper voor de Hoornse teams.

Hollandia - Sporting Krommenie 0-1
Het zaterdagteam van Hollandia is in de competitie tegen de eerste nederlaag aangelopen. Waar de eerste wedstrijd van het seizoen nog werd gewonnen, stond de ploeg na negentig minuten tegen Sporting Krommenie zonder punten, 0-1. De Hoornse ploeg bezet momenteel de zevende positie, al zegt dat niets na twee competitiewedstrijden.

TPP Rotterdam - Hovocubo 3-2
Normaliter speelt Hovocubo dit seizoen haar wedstrijden op vrijdag. Ditmaal stond er een wedstrijd op zaterdagavond gepland, uit tegen TPP. De Hoornse ploeg was de favoriet, maar ging onderuit in het Topsportcentrum in Rotterdam. De zaalvoetballers, gecoacht door Sander van Dijk, kwam door Rotterdammer Karim Mossaoui nog op 0-1. Na rust bracht Amin Nyali de Rotterdammers op gelijke hoogte. Youssef Makraou wist Hovocubo vervolgens op een 1-2 voorsprong te brengen, maar het was TPP dat de wedstrijd omboog via het duo Verhaar. Nadat Felix Verhaar de 2-2 maakte was het Wessel Verhaar die doel trof, 3-2. In de slotfase kreeg Zakaria Amrani zijn tweede gele kaart en dus rood.