NIBBIXWOUD - Sportservice West-Friesland organiseert i.s.m. Stichting Westfriese Sportverkiezingen de derde editie van het Westfries Sportcongres. Op zondag 8 januari 2017 wordt voorafgaand aan het Sportgala een inspirerend en interactief programma gepresenteerd, waarin ledenbehoud, uitbreiding van de doelgroep/sportaanbod en maatschappelijk verenigen aan bod komt. Dit alles onder de noemer ‘een leven lang in beweging’. Een slogan die niet alleen opgaat voor de sporter, maar ook voor de vereniging. De inschrijving is nu geopend.

Derde editie

Het is op 8 januari alweer het derde Sportcongres, dat is bedoeld voor sportbestuurders, wethouders, ambtenaren, buurtsportcoaches en overige geïnteresseerden die op zoek zijn naar oplossingen en inspiratie met betrekking tot de bovenstaande knelpunten. Op het congres zullen interessante sprekers te horen zijn, waaronder Ine Kloster van Pass on Chances, en is er voldoende ruimte voor interactie. Zo wordt er een interactieve quiz gehouden.

Meer informatie

Het congres is van 12.00-14.00 uur in Brasserie Het Hop aan de Westerdijk 4 in Hoorn. Meer informatie is te vinden op www.westfriesesportverkiezing.nl/sportcongres. Hier kunt u ook inschrijven