'S-HERTOGENBOSCH - HV Veerhuys speelt komende vrijdagavond op bezoek bij FCK/De Hommel. De wedstrijd tegen de hekkensluiter is voor de Hoornaren een mooie mogelijkheid om de negatieve reeks te doorbreken.

HV Veerhuys heeft de afgelopen zes duels verloren, al was het meerdere keren dicht bij een punt of meer. Het geluk is niet aan de zijde van Veerhuys. De laatste overwinning werd immers op 4 november behaald toen GZV Watergras met 4-3 werd verslagen.

De komende vier wedstrijden zijn erg belangrijk voor de ploeg van Antoine Gooyers. Met FCK/De Hommel, WSV/Shoepimp en TPP treft het namelijk de drie directe concurrenten. Als de ploeg een goede reeks weet neer te zetten dan is directe handhaving zeer goed mogelijk.

Afgelopen vrijdagavond had HV Veerhuys een vrij weekend. De week ervoor speelde de ploeg in eigen huis tegen Groene Ster. De Hoornse zaalvoetballers waren dicht bij een punt, maar de Vlissingers gingen er met een 3-4 zege vandoor.

Karim Bali
FCK/De Hommel kent een lastig seizoen. De ploeg die jaren sterk speelde en in het linkerrijtje speelde staat nu stijf onderaan met slechts twee punten. De ploeg had zes punten, maar wegens het opstellen van Boukhari die niet speel gerechtigd was kreeg de ploeg vier punten in mindering.

Sinds vorige maand heeft de ploeg met Karim Bali een versterking binnen. De Belgische zaalvoetballer kende succesvolle jaren bij het sterke FC Eindhoven waarmee hij meerdere prijzen in de wacht sleepte. Sinds dit kalenderjaar zal hij dus de clubkleuren van de Brabanders verdedigen.

Eerder dit seizoen werd FCK/De Hommel middels een 3-2 eindstand aan de zegekar geboden door HV Veerhuys. Komende vrijdagavond hoopt Veerhuys wederom te winnen en daarmee de broodnodige punten mee naar Hoorn te kunnen nemen. Aftrap 20.30 uur.