HOORN - HV Veerhuys kent een lastig seizoen. Met slechts tien punten verkeert de ploeg in zwaar weer en heeft de punten absoluut niet voor het oprapen. Komende vrijdag wacht opnieuw een cruciaal duel, ditmaal tegen WSV/Shoepimp.

HV Veerhuys verloor afgelopen vrijdag met 1-0 op bezoek bij FCK/De Hommel. Karim Bali wist drie minuten voor tijd de enige en dus winnende treffer te maken. Voor Veerhuys blijft het dus spannend en heeft het slechts vijf punten voorsprong op de hekkensluiter, en één punt voorsprong op de nummer voorlaatst. Veerhuys heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld wat het nog interessanter maakte.

Tegenstander WSV/Shoepimp leed afgelopen vrijdag ook een nederlaag. Op bezoek bij Groene Ster eindigde de ploeg met een 3-1 nederlaag waardoor het puntloos terugkeerde naar Apeldoorn.

Dat het verschil tussen beiden ploegen slechts twee punten is geeft aan hoe belangrijk dit duel voor beiden ploegen is. De middenmoot is aardig uitgelopen maar handhaving behoort nog altijd tot de mogelijke scenario’s. Door een schorsing is Joost Reus vrijdag niet van de partij aan Hoornse zijde.

Komende vrijdagavond start HV Veerhuys – WSV/Shoepimp om 20.30 uur.