EINDHOVEN - Na de slechte wedstrijd tegen ASV LEBO die met 8-1 verloren werd zal Hovocubo zich moeten revancheren. Geen gemakkelijke opdracht aangezien de ploeg op bezoek gaat bij nummer drie FC Eindhoven.

Hovocubo toonde weinig tot geen inzet, strijd en beleving in de uitwedstrijd met ASV/LEBO. De Amsterdammers streden wel vol waardoor Hovocubo met 8-1 verloor. Coach Sander van Dijk en doelman Koen van der Leeden waren na afloop zeer duidelijk over het optreden van de ploeg.

Komend weekend speelt de ploeg op bezoek bij FC Eindhoven. Geen gemakkelijke wedstrijd aangezien Eindhoven de derde plaats bezet. Die plek nam het afgelopen weekend in doordat het FC Marlène met 3-5 versloeg en zo steeg op de ranglijst.

Eerder dit seizoen won Hovocubo met 6-3 van FC Eindhoven waardoor belangrijke punten werden behaald. Namens Hovocubo wist Mo Attaibi voor rust tweemaal te scoren. Doordat Kenan Koseoglu ook scoorde was de ruststand 2-1.

Nadat Oualid Saadouni de 2-2 maakte was het Mo Attaibi die met zijn derde doelpunt een nieuwe voorsprong innam. Karim Mossaoui, Amir Molkarai en opnieuw Mossaoui scoorden mocht Kenan Koseoglu de eindstand op 6-3 te bepalen.

Hovocubo heeft na zestien wedstrijden een voorsprong van zes punten ten opzichte van de Eindhovenaren. Bij een overwinning van FC Eindhoven, gecoacht door Jan Vogels, is de spanning om plek twee weer volledig terug.