HOORN – Tegen ASV LEBO heeft Hovocubo met ruime cijfers weten te winnen. Tegen de Amsterdammers boekte de ploeg een eclatante 5-0 overwinning. Door het positieve resultaat blijft de Hoornse ploeg koploper.

Dave Stet boekte met zijn ploeg dus een keurige overwinning tegen LEBO. “Een echte teamprestatie” vertelt de doelman. “We speelde degelijk met de juist agressie in het spel en verdedigend waren wij heel scherp”. Voor rust kwam het via een fraaie treffer van Yoshua St. Juste op 1-0, waarna Kevin Tromp de score nog voor rust verdubbelde.

In het tweede bedrijf trokken Faisel Mellah en Amir Molkarai de wedstrijd definitief over de streep. Ondanks de 5-0 overwinning, waarvan de vijfde treffer via de voet van Mats Velseboer viel, is volgens Stet geen voorbeeld van de terechte koppositie die de Hoornaren bezetten. “Dat denk ik niet. Wij waren compleet, terwijl hun spelers misten. Maar nogmaals, wij waren als team zeer scherp”.

Komende vrijdag reist Hovocubo af naar het verre Vlissingen, waarin de ploeg het opneemt tegen Groene Ster, om de week erna de stadsderby tegen HV Veerhuys te spelen.