HOORN – Always Forward is erin geslaagd om de lijn van de afgelopen weken door te trekken. Hoofdklasser Hollandia won ook, en toonde over een behoorlijke dosis vechtlust te beschikken.

RKAVV – Hollandia 2-3
Op bezoek bij RKAVV heeft het Hoornse Hollandia in extremis een overwinning behaald. Al na één minuut kwam de thuisploeg via Remco Overdevest op 1-0, wat ook de ruststand bleek. Twintig minuten na rust kwam de Hoornse ploeg verder in de problemen door de 2-0.

De bezoekers, gecoacht door Charles van Altena, gaven zich echter niet zomaar gewonnen. In het laatste kwartier slaagde de ploeg er in om de score in hun voordeel om te buigen. Nadat Clifton Gorissen een kwartier voor tijd scoorde, wist Sonny Pronk twee minuten voor tijd de gelijkmaker te maken.

Na de 2-2 was een overwinning voor Hollandia weer mogelijk. Via Mark Zwagerman kwam de eindzege er ook. In de laatste minuut wist Zwagerman namelijk de 2-3 te maken en zo samen met zijn ploeg winnend terug te keren naar Hoorn, “Een duidelijk voorbeeld van veerkacht” vindt Clifton Gorissen.

Zwaagdijk – Always Forward 0-3
Ook Zwaagdijk bleek geen partij tegen Always Forward. De ploeg van Yotti Papamelodias en Ray Hessels wist al voor rust een comfortabele 0-2 voorsprong in te nemen, dankzij doelpunten van Tommy de Weerd en Delaney van Schagen. In het tweede bedrijf voegde Luuk Kramer de 0-3 daar aan toe.

Door de overwinning op het laaggeklasseerde Zwaagdijk blijft Always Forward zonder puntverlies de lijstaanvoerder in de vierde klasse C.