SPANBROEK - Always Forward is met een achtste positie in de vierde klasse B niet bezig zoals de ploeg zou willen. “Natuurlijk hadden wij beter gehoopt, en moet het eigenlijk ook beter” reageert coach Rob van der Werff.

De coach heeft wel een verklaring voor de tegenvallende resultaten. “Wij geven de doelpunten vrij makkelijk weg, dit heeft natuurlijk ook te maken met de manier van spelen” aldus de coach die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Hoornaren.

“Wij spelen redelijk aanvallend en krijgen voldoende kansen, nu moeten wij deze nog gaan benutten” waarmee Van der Werff op het verbeterpunt wijst. “Over het algemeen krijgen wij ook als eerste de kansen waarna er een tegengoal valt en wij weer achter de feiten aanlopen.

De ploeg verloor afgelopen weekend thuis tegen Woudia met 1-4. Een tegenvallend resultaat waarbij de tegendoelpunten minder hadden gekund. De ploeg zal in de komende weken betere resultaten willen boeken en de doelpunten minder makkelijk tegen krijgen.

Komende zondag gaat de ploeg uit Hoorn op bezoek bij VVS’46, de nummer zes van de competitie. Het verschil is slechts drie punten waardoor Forward in punten gelijk kan komen met de ploeg uit Spanbroek.

Coach Rob van der Werff blikt vooruit op het duel van zondag; “Tegen VVS’46 verwachten wij dat het wederom moeilijk wordt. De ploeg zal wachten op Always Forward en op de counter om tot scoren te komen”. De coach vervolgt; “Dit zien wij regelmatig terug en we moeten proberen ons hier tegen te wapenen”.

Always Forward wil stijgen op de ranglijst, vind ook coach Van der Werff; “De doelstelling is nog steeds om zo hoog mogelijk te eindigen en hopen op meer”.

Komend weekend hoopt de coach op een leuke wedstrijd, en de nodige supporters. Aftrap 14.00 uur