HOORN - Hollandia heeft in de thuiswedstrijd tegen degradatie kandidaat Alverna uitstekende zaken gedaan. De Hoornaren wisten een 3-0 overwinning te boeken.

Een belangrijke speler in deze wedstrijd was Clifton Gorissen, aanvaller bij de Hoornaren. “Ik kijk terug op een goede wedstrijd die we als ploeg hebben neergezet” aldus Gorissen die samen met zijn ploeg op een niet al te best veld speelde; “Wij zijn gewend om voetballend het spel te maken, alleen kan dat best lastig zijn op ons hoofdveld die er niet altijd evengoed bij ligt”

Gorissen was bij alle drie de doelpunten de maker. “De eerste Goal creëerde ik zelf door op de rechtsbuiten positie langs de verdediger te dribbelen en rond de zestien meter in de verre hoek te schieten, de tweede en derde treffer waren beiden een één op één situatie waardoor ik tot twee keer aan toe door Stefan Dol werd weg gestuurd en vervolgens koelbloedig kon afmaken” blikt de aanvaller terug op zijn hattrick.

Hollandia bezet door deze overwinning de vijfde positie, met slechts twee punten minder dan de nummer twee Woezik. “Ik ben er van overtuigd dat, als we gebruik kunnen maken van een complete selectie, we in de top drie kunnen eindigen” spreekt de aanvaller vol vertrouwen.