SPIERDIJK – Frank Knijn en Sint George nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Knijn, die momenteel bezig is aan zijn derde seizoen kreeg van het bestuur te horen dat zij graag met hem door wilden, maar de ervaren oefenmeester besloot desondanks om na dit seizoen afscheid te nemen van de club waar het voor hem in 2001 allemaal begon, “Ik wil met opgeheven hoofd de club verlaten”

De kleine selectie die Sint George heeft, is voor Knijn niet de reden van zijn besluit. “Ik heb hier drie prachtige jaren gehad, en met een hele fijn groep gewerkt” licht de oefenmeester zijn aanstaande vertrek toe. Dat zijn aanstaande vertrek al zo snel, de competitie is nog niet op de helft, bekend is gemaakt heeft volgens Knijn twee redenen: “Ik was er uit, en daarnaast hebben zowel de club als ikzelf de tijd om iets voor volgend seizoen te vinden”.

In de vorige twee seizoenen behaalde Knijn het nodige succes met zijn ploeg. Met een krappe selectie werd in het eerste seizoen het kampioenschap behaald. Vorig seizoen slaagde de formatie uit Spierdijk erin om zich via de nacompetitie te handhaven in de derde klasse. Toch besloot de oefenmeester, die tussen 2001 en 2005 al vier seizoenen werkzaam was bij Sint George, dat het na dit seizoen genoeg is geweest. In de komende maanden zal Knijn zich met zijn ploeg wederom richten op lijfsbehoud, “als wij het dit seizoen voor elkaar krijgen om ons te handhaven, dan is het een nog grotere prestatie dan vorig jaar” aldus Knijn.

Kijkend naar de toekomst is definitief stoppen er nog niet bij. “Ik wil een club met veel ambities. Dat wilde ik al toen ik als trainer begon, en dat geldt nu nog”.