Blokker – In een belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter ZAP heeft de Blokkers op overtuigende wijze gewonnen van de ploeg uit Breezand. Na negentig minuten stond er een 5-2 eindstand op het scorebord. Door de zege klimt de Blokkers naar de tiende positie.

In de 28e minuut wist de Wit de score te openen voor de thuisploeg. Dertien minuten later wist ZAP speler Mike Vink de stand weer gelijk te trekken, al konden de mannen uit Breezand niet lang van genieten. Davey Jansen wist binnen twee minuten na de gelijkmaker de 2-1 binnen te werken. Die voorsprong werd nog voor rust uitgebreid naar 3-1 door Jordjino Deijl en dus konden de mannen van coach Constantijn Schouten met een goed geval de kleedkamers opzoeken.

Vlak na rust leek Leon Machielse de wedstrijd te beslissen. De 25 jarige aanvaller wist de 4-1 te maken en zo de punten zo goed als zeker te stellen. Toen hij in de 79e minuut de 5-1 maakte was ook de laatste twijfel weg voor de Blokkers. Twee minuten later scoorde Mike Vink zijn tweede van de middag en verzachte enigszins het leed voor ZAP. De 5-2 was ook het laatste doelpunt van de wedstrijd waardoor de Blokkers op de tiende plaats staat. Het verschil met de nummer zes Alkmaarsche Boys is slechts twee punten waardoor de ploeg dicht bij de middenmoot blijft. Komende zondag speelt de ploeg van coach Schouten in Beverwijk tegen de Kennemers, aftrap 14.00 uur.