HOORN - Komend weekend wachten er weer vele interessante wedstrijden voor de voetbalclubs uit Hoorn. Zowel op zaterdag als op zondag zal er weer de nodige strijd worden geleverd. Hieronder een overzicht van de te spelen duels.

Hollandia zat. – Sporting Krommenie
Komende weekend staat voor de zaterdagtak van Hollandia de tweede competitiewedstrijd op het programma. De Hoornse formatie opende het seizoen met een 2-0 overwinning op DINDUA, en mocht vorig weekend genieten van een vrij weekend. Vorig jaar kende Hollandia twee mooie wedstrijden tegen Sporting Krommenie. Thuis won het met 4-3, uit boekte het een 1-4 overwinning. Ook dit keer zal de Hoornse ploeg veel over hebben voor de zege.

TPP Rotterdam – Hovocubo
Met vele aanwinsten behoort Hovocubo ook dit seizoen weer tot de titelfavorieten. De formatie van coach Sander van Dijk won tot dusver tweemaal, en speelde één keer gelijk. Komende zaterdag hoopt het wederom een winst te pakken. Dat zal dan moeten gebeuren in Rotterdam, waar het op bezoek gaat bij TPP.

Alphense Boys – Hollandia
Na een succesvol vorig seizoen waarin het Hollandia net naast de nacompetitie greep, is de start van dit seizoen minder positief voor de Hoornse formatie van coach Charles van Altena. Met vijf punten uit vijf wedstrijden is de twaalfde positie het resultaat. De ploeg is gebaat bij een overwinning en zal daar aanstaande zondag alles aan moeten doen. De ploeg gaat op bezoek bij promovendus Alphense Boys, dat met negen punten en een vierde plaats een betere opening van het seizoen kent.