HOORN – Komend weekend maken de Hoornse voetbalclubs zich op voor de vierde speelronde in het amateurvoetbal. Waar Always Forward een thuiswedstrijd speelt, maken de andere drie ploegen zich op voor een uitwedstrijd.

Forum Sport – Zwaluwen’30
In het Zuid-Hollandse Voorburg neemt Zwaluwen’30 het op tegen Forum Sport. “In de vorm van afgelopen zaterdag is iedere wedstrijd zwaar. Zeker tegen Forum Sport, die door collega trainers als favoriet wordt genoemd” aldus coach Ron van der Gracht. “Desalniettemin gaan we voor een verrassing, dus voor de winst” besluit de oefenmeester.

Vorig seizoen verloor Zwaluwen’30 op bezoek bij Forum Sport met 2-0. Duidelijk is dat de Hoornse ploeg komend seizoen een ander resultaat wil behalen.

Saenden – Hollandia zat.
Voor de zaterdagploeg van Hollandia staat er een uitwedstrijd tegen Saenden op het programma. De Hoornse ploeg, onder leiding van Siem Klerk, behaalde tot dusver drie punten. De tegenstander van komend weekend bezet met zes punten een hogere positie dan Hollandia, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld.

Always Forward – FC Medemblik
In de zondag vierde klasse C gaat Always Forward het op eigen veld opnemen tegen FC Medemblik. De Hoornse ploeg van coach Yotti Papamelodias wist vorig weekend in extremis te winnen van HSV Sport 1889, dankzij de 2-3 die in de 92e minuut viel. Daardoor is Forward met negen punten uit drie wedstrijden nog zonder puntverlies, wat resulteert in een voorlopige koppositie.

Tegenstander FC Medemblik werd vorig seizoen kampioen overtuigend kampioen in de vijfde klasse, en zal dit seizoen flink aan de bak mogen wil het zich handhaven. Afgelopen zondag pakte de ploeg van coach Armand Hoffman de eerste overwinning, het won met 0-4 bij Sporting Andijk.

Sporting Andijk – HSV Sport 1889
In Andijk gaat het Hoornse HSV Sport voor de overwinning. De formatie van coach Stephan Kaaij zal ongetwijfeld met niets anders genoegen nemen. De ploeg verloor vorig weekend de Hoornse derby tegen Always Forward met 2-3 en zal hier graag een passend antwoord op geven. Tegenstander Andijk kent met slechts één punt uit drie wedstrijden een vrij stroeve start.