Onbewolkt16.4 ℃

Smeagol Healing in Hoorn nh

Smeagol Healing

Watersnip 46
1628EC Hoorn nh
06-14422450
info@chakra-tickle.nl
http://www.smeagol-healing.com/

Chakra tickle

Bij Chakra tickle kunt u terecht als u meer over uw zelf te weten wilt komen, als u helderheid wilt verkrijgen in bepaalde symptomen zoals het gebrek aan levensvreugde, last van een burn out, deprimerende gevoelens, relatie(s) die niet lekker lopen, of wanneer u meer balans en rust wilt ervaren en daarmee meer in het moment wilt leven.

De organisatie biedt verschillende diensten om mensen dichter bij hunzelf te brengen. Zo krijgen mensen de mogelijkheid tot het volgen van een individuele sessie en worden er cursussen georganiseerd. Tijdens de cursus krijg je op een toegankelijke en laagdrempelige wijze verschillende methoden aangereikt om jezelf beter te leren kennen, om meer inzicht te verkrijgen in bepaalde problemen, patronen of blokkades die je ervaart in het dagelijkse leven. De cursus vindt plaats binnen een veilige en hechte omgeving met gelijkgestemde mensen die met een soort gelijke intentie deelnemen als jij. De workshops binnen de cursus zijn erop gericht om jezelf beter te leren kennen, om contact met je emotionele wereld te maken, en expressie te geven aan datgene wat in jou leeft en geleefd wil worden. Voor de aanvang van iedere workshop ontvang je een mail met praktische informatie en oefeningen hoe je het beste kunt voorbereiden op de komende workshop.

Verder biedt Chakra tickle de mogelijkheid voor mensen die hetzelfde verlangen voelen maar het nog spannend vinden om deel te nemen aan een cursus met een groep mensen, de mogelijkheid tot het volgen van een individuele sessie. Kijk voor meer info op de website www.chakra-tickle.nl

Ik heet je graag welkom!Bevrijd je ziel en leef!

Foto's van Smeagol Healing

Smeagol Healing image 1
Smeagol Healing image 2

Zoek een bedrijf in Hoorn:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Smeagol Healing. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map