HOORN - Dinsdagavond 18 juli wordt een informatiebijeenkomst gehouden over het vrijwilligerswerk bij Hospice Dignitas. De informatiebijeenkomst begint om 19:30 uur, duurt ongeveer één uur en vindt plaats in  ’Kapel Dijk en Duin’, Wilhelminalaan 2 in Hoorn. 

Op deze avond zal Monica Bleijendaal, vrijwilligerscoördinator samen met Astrid Renckens, zorgvrijwilliger meer vertellen over wat het werk als zorgvrijwilliger en gastvrouw/-heer bij het hospice inhoudt en betekent. Er wordt over de training en begeleiding van vrijwilligers verteld en op vragen wordt gereageerd.

Hospice Dignitas is een ‘thuis’ voor mensen in hun laatste levensfase en biedt een gastvrij verblijf voor iedereen, ongeacht culturele achtergrond, geaardheid, levensovertuiging of leeftijd. In een huiselijke, veilige en gastvrije omgeving, wordt voor zowel de ernstig zieke als diens naasten, geestelijke, psychosociale en lichamelijke zorg geboden. Wij zijn een vitale, professionele en duurzame organisatie waarbij jezelf zijn, positiviteit, rust, spirituele, mentale en fysieke ruimte kernwaarden zijn

Heb je interesse om je als zorgvrijwilliger of gastvrouw/-heer in te zetten voor onze gast en zijn of haar naasten, dan ontmoeten wij jou graag en nodigen je van harte uit om deze avond bij te wonen. Aanmelden kan per email naar info@hospicedignitas.nl of door even te bellen naar 0229-284060 (bij voorkeur tijdens kantooruren).