KOGGENLAND - Op maandagavond 13 maart organiseren gemeente Koggenland en Zeeman Vastgoed een informatieavond voor het nieuwbouwplan Buitenplaats De Burgh, fase 2b.

Tussen 19:00 en 20:30 staat in het gemeentehuis in De Goorn de koffie klaar en kunt u rustig de maquette bekijken, vragen stellen en de brochure ophalen.

Succes voortgezet in fase 2b

Aan de rand van De Goorn wordt druk gebouwd in nieuwbouwplan Buitenplaats. Deze wijk, die in totaal ongeveer 300 woningen gaat tellen, is ruim opgezet met unieke zichtlijnen tussen park en omliggende landerijen. Het succes van de eerdere fases wordt nu voortgezet in fase 2b.

Met aan twee zijden weilanden en aan twee zijden open vaarwater doet Buitenplaats haar naam eer aan. U kunt hier wandelen, fietsen en varen. Het centraal gelegen park biedt met groen, water en natuurlijk spelen een mooie recreatieruimte voor jong en oud.

33 koopwoningen en 6 huurwoningen

Fase 2b van Buitenplaats de Burgh bestaat uit 33 koopwoningen. Het aanbod biedt kansen voor iedereen en elk budget. Er komen hoek- en middenwoningen, diverse typen tweekappers en vrijstaande blikvangers. Met als resultaat een prettige mix van starters, gezinnen en stellen. In deze fase worden ook 6 woningen voor het gemeentelijk woningbedrijf Koggenland gebouwd.

Gevarieerd straatbeeld

De combinatie van stijlen geeft de wijk een extra levendige uitstraling. Nog verrassender wordt het op detailniveau: elke midden-, hoek, en tweekapswoning wordt anders uitgevoerd. Van subtiele verschillen als luifels en metselmotieven tot wezenlijk onderscheid met erkers en dakkapellen. De vier compleet verschillende vrijstaande woningen maken het gevarieerde straatbeeld compleet.

Meer informatie vindt u via www.woneninbuitenplaats.nl.