ALKMAAR - Het huishouden doen of organiseren, lukt niet altijd iedereen. Tijdgebrek, ziekte of tijdelijk ongemak kunnen ervoor zorgen dat de was en strijk zich opstapelen, de badkamer niet meer fris is en de koelkast leeg raakt. Miep is dan dé oplossing voor u.

Miep groeit! In 2016 hebben wij een groot deel van de medewerkers van het failliete TSN welkom geheten samen met hen cliënten en korte tijd later ook de medewerkers van Het Zorgbedrijf uit Alkmaar zijn gestart bij Miep.

De laatste groei explosie is met de medewerkers van Zorgkompas, ook deze dames zijn met hen cliënten in januari van start gegaan.
Deze dames worden binnenkort voorzien van de rode MIEP polo, zodat we voor cliënt, organisatie en familie herkenbaar zijn.

Bent u via de Wmo geïndiceerd voor huishoudelijke hulp of huishoudelijke zorg? Dan kunt u aangeven dat Miep bij u aan de slag mag gaan.
Heeft u geen indicatie, maar zoekt u wel huishoudhulp of ondersteuning in het huishouden? Bel Miep!

Miep maakt het u makkelijk. De vaste hulpen van Miep zijn professioneel, betrouwbaar en gaan binnen een week voor u aan de slag, zowel in Zierikzee en omgeving als in Alkmaar Noord-Holland Noord.

Voor meer informatie gaat u naar http://www.miep.nu/
Of belt u naar 0111 410 009