HOORN - De bediening van een iPad is gemakkelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een iPad kunt u beeldbellen, e-mailen, surfen op het internet en nog veel meer. Ook kennis maken met de iPad? Volg dan de iPad training voor beginners van Omringpas.

Tijdens de iPad trainingen worden de vele mogelijkheden van een iPad duidelijk aan u uitgelegd. Via de iPad is informatie en contact altijd dichtbij. Beeldbellen is bijvoorbeeld een van deze handige snufjes. Zo kunt u makkelijk contact houden met uw familie en vrienden. Laat u verrassen door het gemak van de iPad en geef u op voor de iPad training voor beginners.

De training kost slechts € 45, exclusief voor Omringpashouders, en bestaat uit twee bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats op 10 & 17 februari van 13.00 tot 15.00 uur in Het Baken, Hoorn. Heeft u geen iPad? Maak dan tijdens de training gebruik van een iPad van Omringpas.

Aanmelden kan via telefoonnummer 088 – 206 79 99. Heeft u nog geen Omringpas? Meldt u dan nu aan via www.omringpas.nl en profiteer direct!