BLOKKER - Ruik, voel, proef, kijk, luister en beleef de Blokweermarkt op zondag 30 juni! De jaarlijkse markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers vindt dit jaar voor de elfde keer plaats. Zoals elk jaar staat de markt op het terrein van MAK Blokweer, omringd door groene natuur. Kom langs en ontdek wat de streek te bieden heeft!


Op de altijd gezellige Blokweermarkt worden verantwoorde alternatieven geboden voor allerlei alledaagse artikelen, van etenswaren tot verzorgingsproducten en sieraden. Veel standhouders keren elk jaar terug naar de markt vanwege de ontspannen sfeer en de oprechte aandacht van de bezoekers. Je kunt eenvoudig je vaste boodschappen ‘groener’ maken, want veel van de aanbieders staan ook regelmatig op de maandelijkse, kleinschalige MAKS’ Biomarkt. Aan het eind van de Blokweermarkt ga je naar huis met een tas vol (h)eerlijke producten en een hoofd vol inspiratie!


Met een gevarieerd aanbod van zowel food als non-food producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis. Je vindt hier bijvoorbeeld groente, fruit, brood, kaas, olijfolie, pindakaas, koffie, gebak en biologisch-dynamische (natuur)voeding. Bij mooi weer is er heerlijk fris schapenijs verkrijgbaar. Wat betreft non-food biedt de markt onder meer vaste planten, verzorgingsproducten, edelstenen en sieraden. Op de website van MAK Blokweer staat een volledig overzicht van alle kraamhouders.


Voor wie de dag extra ontspannen wil beginnen, is er om 9:00 een yogales op de bovenverdieping van bezoekerscentrum De Molshoop. Na afloop van de les wandel je zo de markt op. Ook voor kinderen is de Blokweermarkt een leuk uitje. Zij kunnen kennis maken met de boerderijdieren, rondstruinen in de tuinen of ravotten in de natuurspeeltuin. Om 14:00 kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar meedoen aan een speciale doe-middag in het teken van Internationale Modderdag.

De Blokweermarkt vindt plaats op zondag 30 juni van 10:00 tot 17:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Toegang is gratis, voor activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Tijdens de Blokweermarkt zijn de Kijkboerderij, bezoekerscentrum de Molshoop en het natuurpark met natuurspeeltuin geopend. Honden zijn niet toegestaan.Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker

www.mak-blokweer.nl