Bewolkt20.6 ℃

Piet Mathôt Coaching in Enkhuizen

Bezoekadres:

Piet Mathôt Coaching

Meidenmarkt 2a
1601HL Enkhuizen
p.mathot@quicknet.nl
http://www.pietmathot.nl

Piet Mathôt Coaching

Particulieren en bedrijven vragen mij regelmatig of ik ze wil coachen. Als ik ze dan vraag waarom ze voor mij kiezen krijg ik vaak de volgende antwoorden:

Je straalt rust en vertrouwen uit, je durft kritische vragen te stellen, en daarmee anderen een spiegel voor te houden. Je bent duidelijk, doelgericht en zeker niet soft of zweverig. Hands on, dat is wat we willen.

Ikzelf vind het vooral leuk om te coachen, daarmee sta ik in mijn kracht en krijg ik energie door anderen te helpen.

Werkervaring:
Al Sinds 1990 hou ik mij met coachen bezig, in het begin door het begeleiden van studenten van de hotelschool tijdens hun studie en stage, vanaf 2002 hou ik mij met professionele coaching bezig, eerst met startende docenten, later ook andere professionals zoals managers en ondernemers.

Gecertificeerd coach
Mijn coach opleiding heb ik gevolgd via verschillende training en opleidingsinstituten:

Coaching en Consulting in context – Universiteit Utrecht
Teamcoaching – CLU /LINN coaching
Professionele communicatie – Phoenix opleiding Utrecht
Loopbaan Coaching NHA
Specialisaties:

TA
NLP
Systemisch werken en opstellingen
Intervisie – supervisie begeleiding
Appreciative inquiry
Coa-actief coaching
Theory U
Evaluaties en Uitspraken van clienten over Piet Mathôt
Hij kan goed naar je luisteren zonder een oordeel te geven, hij vraagt door tot de kern, dat voelt als hard werken, maar werkt wel. Hij heeft veel levenservaring.

Ik ben zeer tevreden over mijn coachtraject met Piet en geef het een 10! Ik weet zeker dat Piet een ieder een stap verder kan krijgen op een manier die bij de persoon past. De rust en het echte luisteren met daarbinnen adequate vragen en oefeningen helpen je bij je doel en missie. Ik voelde mij helemaal gehoord, gezien en geholpen.

Piet werkt o.a. volgens de 3 V’s van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, dit heb ik van hem geleerd. Hij heeft verstand van ondernemen en leiderschap. Hij is een kei in de rode draad vast te houden. Hij straalt rust uit en heeft het lef om te confronteren op een prettige manier, door zijn manier van “omdenken” laat hij je de andere kant van de situatie zien. Hij daagt je echt uit! Piet, dank daarvoor.

Ik ben zeer positief over Piet, hoewel ik in het begin moest wennen aan de confronterende aanpak, kwam er na sessie 3 rust in mijn denken en doen. Hij heeft me goed “gelezen” en zijn strategie hierop aangepast, zodanig dat ik het nu weer zelf kan. Zijn kracht ligt o.a. in het doorvragen, zijn methode om vanuit je eigen kracht te werken was voor mij een eye-opener. Ik straal weer en ben blijer en zelfverzekerder geworden. Dank je wel Piet!

Passie voor zijn vak, de overtuiging en enthousiasme waarmee Piet mensen wakker schudt is zo mooi om te ervaren. Je wordt meegetrokken in de materie waarbij je plots voor een spiegel staat. Voor deze spiegel geeft Piet je inzichten en ben je in staat om antwoorden te geven op je eigen vragen. Piet is voor mij een coach met een hele grote C. Bedankt Piet! Deze coachingsessie had ik echt even nodig, Piet praat niet altijd met je mee of vraagt je of het wel “zo” is zoals jij denkt dat het is, heel verhelderend. Hij kan zich goed in de materie inleven en goed spiegelen.

Hij weet een goed mix te maken tussen IQ en EQ tussen ratio en emotie. Is niet zweverig, maar “ to the point” . Hij heeft mij goed begeleidt bij mijn eigen specifieke leervragen.Ik ben weer een hele stap verder en hij heeft mij geleerd het nu verder zelf te doen. Hij behandelt je met respect en waardering dat had ik echt even nodig.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Piet Mathôt Coaching. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map