Online personal training is toegankelijk voor iedereen die graag vanuit huis wil bewegen én toch gebruik wil maken van de begeleiding van een personal trainer. Ontspannen thuis sporten. Sporten wanneer het jou uitkomt en veel goedkoper dan een privé training met een personal trainer.

Je staat er niet alleen voor als je bij mij het traject van online personal training gaat volgen. Ik help jou in een gezond voedingspatroon, het bewegingsprogramma (ondersteund door videobeelden) en andere zaken die belangrijk zijn om jouw doelstellingen te behalen.

Mijn specialisme is het helpen van mensen om
- gewicht te verliezen
- sterker en gezonder te worden
- zich fitter te voelen

Voor maar €19,95 per maand

Het programma dat je van mij krijgt is gebaseerd op de informatie die jij aan mij geeft over jouw dagelijkse activiteiten, voedingsgewoontes en persoonlijke doelstellingen.

Elke week nemen we jouw voedingdagboek, de uitslagen van jouw meting door en bespreken we eventuele vragen over de oefening. Alle onderwerpen die van belang zijn om jouw doelstelling te behalen kunnen besproken worden.

Het basismenu bestaat uit 6 eetmomenten per dag. Dus geen pillen, poeders, shakes, repen of maaltijdvervangers.

Hoe zou jij je voelen als je slanker, fitter, sterker wordt én het lichaam krijgt wat je zo graag wil? Dat kan voor €19,95 per maand. Overal in de wereld 24/7met mijn workouts meedoen. Of je nu thuis of in het buitenland bent.

Kijk voor meer info op www.personaltrainer-4u.nl