HOORN - Bent u communicatief, geïnteresseerd in slimme technieken en 6 uur per week beschikbaar? Meld u dan aan als gastheer of gastvrouw om bezoekers van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen te informeren en rond te leiden.

U krijgt een training en kunt ook leren van de groep vrijwilligers die al actief is. Samen helpt u mensen om tot op hoge leeftijd lekker te blijven wonen. 

Belevingscentrum

Het belevingscentrum is een als woning ingericht winkelpand. In deze woning zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisautomatisering (Domotica), sanitair en duurzaam wonen te zien. Allemaal hulpmiddelen waardoor je comfortabel, veilig en/of met behulp van zorgondersteuning lang thuis kunt blijven wonen. Iedereen die geïnteresseerd is, kan het belevingscentrum bezoeken en een rondleiding krijgen.

Het is een initiatief van de gemeente Hoorn in samenwerking met regionale bedrijven, zorgorganisaties en de Provincie Noord Holland. Het belevingscentrum vindt u aan het Kleine Noord 57 in Hoorn. De openingstijden zijn: donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. In de maanden juli en augustus is het Belevingscentrum gesloten op zaterdag.

Heeft u interesse?

Stuurt u dan een mail naar Nini Vietor: nini.vietor@thuissignaal.nl of bel 06-51514511.

Gewijzigde openingstijden

In de maanden juli en augustus is het Belevingscentrum gesloten op zaterdag.