HOORN - Vanaf 14 juni kunt u naast het dagelijks inloopspreekuur van de teams van 1.Hoorn, ook terecht op het themaspreekuur Geldzaken en regelgeving en het themaspreekuur Echtscheiding.

De eigen omgeving is voor u waarschijnlijk de eerste logische stap om steun te vragen. Maar soms heeft ook een vader, buurvrouw of vriend niet het antwoord of middel waar u behoefte aan heeft. Dan kunnen de medewerkers van 1.Hoorn u op weg helpen. De teams van 1.Hoorn zoeken samen met u naar antwoorden en oplossingen die passen bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u bij ons terecht met kleine en grote vragen over opvoeding en opgroeien, wonen en samenleven, zorg en hulpmiddelen en (vrijwilligers-)werk en activiteiten in de buurt.

In gesprek met 1.Hoorn

Wilt u iemand van 1.Hoorn persoonlijk spreken? Een vraag stellen of uw zorg over iemand anders uiten? U bent van harte welkom op onze locaties tijdens een van de dagelijkse inloopspreekuren én vanaf 14 juni tijdens de speciale themaspreekuren. 

Deze themaspreekuren zijn bestemd voor alle vragen en gesprekken over:

  • geldzaken en regelgeving
  • echtscheiding

Themaspreekuur Geldzaken en regelgeving

Soms kan het onduidelijk zijn wat uw rechten en plichten zijn. Of wilt u meer wilt weten over de betekenis van een wet in uw situatie. Heeft u schulden en komt u er niet meer uit? Wilt u in gesprek over onderwerpen die te maken hebben met geld en regels? Dan bent u van harte welkom tijdens het themaspreekuur Geldzaken en regelgeving.

Themaspreekuur Echtscheiding

Wanneer u uit elkaar gaat, komt er veel op u af. U heeft misschien praktische vragen, over bijvoorbeeld woonruimte, afspraken maken of inkomsten. Of u krijgt te maken met vragen als: Hoe vertel ik het de kinderen? Hoe maak ik een ouderschapsplan? Mijn kind krijgt een half broertje; hoe vertel ik het mijn kind? Bij al uw vragen voor, tijdens en na de scheiding denken wij graag met u mee.

Maak een afspraak

Voor deze themaspreekuren maakt u van tevoren een afspraak met 1.Hoorn via 0229 252200 of info@1punthoorn.nl. Vermeld bij het afspraakverzoek alstublieft uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en (kort) uw vraag. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.