HOORN - Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Het regelen van een hypotheek, eigen geld meebrengen, de mogelijkheid voor een starterslening en juridische zaken. Iedereen die voor het eerst een huis wil kopen, kan zich daarom op maandagavond 27 maart laten informeren tijdens het Starterscafé in Grandcafé Turf. Iedereen kan één-op-één praten met verschillende onafhankelijke deskundigen, zoals een makelaar, de gemeente, een hypotheekadviseur en een notaris.

Vrijblijvend vragen stellen en uitleg krijgen

Het Startercafé wordt voor de derde keer georganiseerd. Alle deskundigen die u verder kunnen helpen bij het kopen van een woning zijn aanwezig. En er staat koffie en thee voor u klaar. Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens deze inloopavond in een ongedwongen sfeer, kunnen vragen stellen over financiering, starterslening, makelaardij en notariaat. De deskundigen kunnen daarnaast tips geven over bijvoorbeeld hoe u wellicht meer kunt lenen via bijvoorbeeld een starterslening.

Wilt u op weg geholpen worden bij het kopen van een eerste huis? Dan bent u maandagavond 27 maart van harte welkom in het Starterscafé aan de Turfhaven 19 in Hoorn. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Toegang en aanmelden

De toegang van de informatieavond is gratis. Aanmelden kan via www.westfriesgoed.nl/starterscafe