HOORN - Een website om de online dienstverlening aan te laten sluiten op de wensen van de gebruikers. Wat vindt u ervan?

De website van gemeente Hoorn is vernieuwd. De komende tijd wordt www.hoorn.nl nog verder ingericht en aangevuld.

Duidelijke taal en toegankelijk

De website is ingericht om bezoekers snel en eenvoudig door de site te begeleiden met een verbeterde, opvallende zoekfunctie, een overzichtelijk menu en heldere navigatie. De teksten zijn in duidelijke taal en voldoen aan de landelijk verplichte toegankelijkheid (denk aan contrast, lettertype, voorleesfunctie enz.). Hierdoor kan iedereen, inclusief mensen met een beperking, van de dienstverlening gebruik maken. Er is gebruik gemaakt van responsive design. Dat betekent dat het beeld van de website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van een scherm (pc, tablet of smartphone), zonder in te leveren op leesbaarheid of gebruikersvriendelijkheid.

Wij horen graag uw reactie

Wij zijn benieuwd wat u van onze website vindt. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen en ons te laten weten wat ze ervan vinden. Met de feedback van gebruikers kunnen wij de website steeds beter maken. Als u suggesties, ideeën of opmerkingen heeft, horen wij dit graag via de knop ‘Uw mening’ op deze website of via webmaster@hoorn.nl.