HOORN - Meer dan 50 Westfriese bedrijven stellen op vrijdag 13 oktober hun deuren open tijdens Westfriesland Werkt. Westfriesland Werkt is een evenement voor potentiële werknemers en andere belangstellenden.

Ook in Hoorn doen diverse bedrijven mee. Ben Tap, wethouder gemeente Hoorn: 'In de Agrarische sector kent men het succesvolle concept: Kom in de kas. Een open dag waarbij belangstellenden bij verschillende bedrijven kunnen kijken. Tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dag krijgt u de kans om te kijken bij verschillende bedrijven in de regio uit alle sectoren.'

Bent u benieuwd welke bedrijven er allemaal meedoen? Neem dan een kijkje op www.westfriesland-werkt.nl. Via deze site kunt u zich ook aanmelden voor een bezoek.

Pak Je Kansen Dag

De Pak Je Kansen Dag op donderdag 12 oktober 2017 is speciaal voor werkzoekenden. Werkzoekenden worden door middel van trainingen en workshops klaargestoomd voor een eerste ontmoeting met een werkgever. Pak je Kansen Dag wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord.

Westfriesland Werkt!

Westfriesland Werkt! is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, de 7 Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).