Hoornsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt9.8 ℃

Autobedrijf Peter Ursem B.V. in Zwaag

Bezoekadres:

Autobedrijf Peter Ursem B.V.

De Compagnie 52
1689AG Zwaag
0229-248944
zwaag@peterursem.nl
https://www.peterursem.nl/

Autobedrijf Peter Ursem B.V.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in de Kop van Noord-Holland. Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wat kunt u als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor u en ons merk.

Hoogste score klantentevredenheid
Uw mening telt! Natuurlijk kunnen wij hoog opgeven over onze service, kennis en kunde. Maar veel belangrijker voor u is te weten wat onze klanten daarvan vinden. Wij streven iedere dag naar de hoogste klanttevredenheidsscore. Een tevreden klant komt immers ook graag bij ons terug. Het belangrijkste wat wij namelijk aan u willen bieden is onbezorgde en plezierige mobiliteit.

Grote kennis hybride en elektrische auto’s
De verkoop en ontwikkelingen van hybride en elektrische auto’s worden steeds belangrijker. Als een van de grootste leveranciers van Europa op dit gebied hebben wij ook specialistische kennis in huis voor reparatie en onderhoud. Maar ook van de allernieuwste ontwikkeling op dit gebied. Tevens mogen wij, als een van de weinige Accurepair centers in Europa, accureparaties uitvoeren aan elektrische auto’s.

Voor onbezorgde mobiliteit
Onbezorgde mobiliteit betekent ook dat u voor al uw autozaken bij ons terecht kunt. Autobedrijf Peter Ursem is Erkend Duurzaam gecertificeerd en verzorgt naast onderhoud en reparatie ook het herstellen en repareren van schade binnen ons eigen moderne schadeherstelbedrijf. Natuurlijk regelen wij ook de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappijen en dat scheelt u tijd en ongemak. U weer snel op de weg helpen is voor ons het enige dat telt.

Foto's van Autobedrijf Peter Ursem B.V.

Autobedrijf Peter Ursem B.V. image 1
Autobedrijf Peter Ursem B.V. image 2
Autobedrijf Peter Ursem B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autobedrijf Peter Ursem B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map