HOORN - Sterrenrestaurants Bij Jef, Lucas Rive, RON Gastrobar, Aan de Poel en De Bokkedoorns zijn vijf deelnemers uit Noord-Holland die schitteren in Fijnproeven in Nederland.

We praten over een culinair boek dat je meeneemt in de wereld van de top van de Nederlandse gastronomie. De opmaak en vormgeving van het boek overdonderen je, het ziet er zeer fraai uit en dat is het doel er achter ook: de opbrengst van het boek zijn is voor de voedselbank!

Dat geeft het boek gelijk een sympathiek karakter, maar elke fijnproever of genieter van heerlijk eten en een mooie entourage komt ook aan z’n trekken. In Fijnproeven in Nederland vind je 35 toprestaurants, allen minimaal één Michelinster, die je met levendige beelden en verhalen een inkijkje geven in de culinaire top van Nederland. De unieke portretten van de (bekende) chef-koks springen echt in het oog, door de gekozen fotografiestijl. En bovendien geven de chefs ook een gerecht prijs zodat je thuis kunt koken als je favoriete sterrenrestaurant. Het 230 pagina’s tellende hardcoverboek is een uitgave van uitgever Geen Blad voor de Mond, die met het boek de voedselbank steunt.


Vanaf heden is het boek verkrijgbaar, stuksprijs: € 24,95. Het boek is online te bestellen: www.fijnproeveninnederland.nl