HOORN - Nabestaanden zijn zeer tevreden over de manier waarop Rita en haar medewerkers een uitvaart begeleiden. Men heeft ook maar te maken met één contactpersoon. Zij roemen de grote hoeveelheid tijd die besteed wordt aan de gesprekken, het dag en nacht klaarstaan en het ‘luisterend oor’ kunnen bieden. (Bekijk de reacties van nabestaanden gerust eens in haar gastenboek op haar site). Rita reageert hierop: ‘Mijn stelregel is dat wij er samen met de nabestaanden voor zorgen dat afscheid nemen een herinnering voor het leven is.’ Deze stelregel maakt Rita uniek en bijzonder in haar dienstverlening omdat de mogelijkheden bij een uitvaart hierdoor enorm toenemen.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat Hoorn 
In september 2011 opende Rita haar eigen uitvaartcentrum in de voormalige Engelbewaarderskerk aan de Johannes Poststraat in Hoorn. Het centrum biedt alle mogelijkheden om een waardige uitvaart te verzorgen en de warme uitstraling doet het verdriet verzachten. Naast een prachtige aula met 280 zitplaatsen is er een kleine aula voor groepen tot dertig personen, eveneens een intieme ruimte met een warme sfeer.

Er is geen tijdsdruk door de ruime planning en ook avondplechtigheden behoren zonder meerkosten, tot de mogelijkheden. Men verwacht dat de kosten door de luxe ambiance in Uitvaartcentrum Johannes Poststraat hoger uitvallen maar niets is minder waar. De dienstverlening is zeer hoog en het gebruik van de accommodaties en de consumpties zijn veelal zelfs goedkoper.

‘De liefde voor dit mooie werk en de dankbaarheid van nabestaanden bracht Rita ertoe om in 2007 haar eigen uitvaartonderneming te beginnen.

Op 2 april 2017 is dit exact 10 jaar geleden en biedt Rita u de gelegenheid om van 11.00 tot 16.00 uur een kijkje te komen nemen in haar uitvaartcentrum en zullen Rita en haar medewerksters u rondleiden en informeren over alle mogelijkheden in de uitvaartverzorging en het uitvaartcentrum. Vanwege het jubileum heeft Rita 3 koren uitgenodigd, zij zingen allemaal ongeveer 30 minuten tijdens deze open dag.

De koren zijn allen bekend van het zingen bij festivals, feesten en vele andere activiteiten en zijn wellicht ook inzetbaar om te zingen bij uitvaarten. Met passende liederen zullen zij deze open dag hun repertoire op een sfeervolle manier ten gehore brengen.

Om 12.00 uur kunt u luisteren naar Frank & Zij. Dit is een vocaal ensemble, bestaande uit vierentwintig vrouwelijke vocalisten, die vanaf het begin van het millennium hun stem laten horen. De muzikale stimulans en deskundigheid is in handen van Frank Hoebe. Het is een breed inzetbaar ensemble, dat streeft naar perfectie en originaliteit.

Vanaf 13.30 uur zingt Gospelkoor “Get Together” uit Nieuwe Niedorp onder leiding van Marijke Braber. Dit enthousiaste koor brengt een afwisselend repertoire van gospels en negro-spirituals. Om 15.00 uur is de zang en muziek van soul- en gospelkoor Up Tight uit Hoorn. Op het repertoire
staan Amerikaanse gospels en soulnummers. Het koor heeft een hoog niveau en de stijl van het koor wordt zeer gewaardeerd, dit blijkt onder meer uit de vele prijzen die UpTight in ontvangst mag nemen op korenfestivals.

Heeft u regelmatig over Rita Feld en het unieke uitvaartcentrum gehoord, dan is dit het moment om een kijkje te nemen en u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Rita en haar team heten u van harte welkom op deze “jubileum” dag.

Vrijblijvende informatie
Voor vrijblijvende informatie kunt u bellen met Rita Feld. Tel: 0620333884
Voor informatie en/of een rondleiding in het uitvaartcentrum met tel: 06-22588228 info@ritafeld.nl, www.uitvaart.ritafeld.nl www.uitvaartcentrumjohannespoststraat.nl