HOORN/ZWAAG - De Oude Veiling 2B in Zwaag heeft er vanaf april weer een nieuwe kringloopwinkel bij. De winkel, straks geopend door de stichting Goed voor Oud op 1 april 2017, heeft als doel geld in te zamelen voor eenzame ouderen.

Non-profitorganisatie Goed voor Oud zet zich al ruim 2 jaar in voor ouderen in nood. De laatste tijd zetten de vrijwilligers van de stichting zich voornamelijk in voor de strijd tegen eenzaamheid. Dit doen hen door vooral sociale activiteiten te organiseren.

Maar ook organiseert de stichting rommelmarkten en sponsort ze regelmatig activiteiten en acties van zorginstellingen in West-Friesland. Medewerkers van zorginstellingen, activiteitenbegeleiders en bewoners van o.a. woon-zorgcentrums kunnen daarom ook altijd een beroep op de stichting doen.

Tijdens de opening op 1 april krijgen bezoekers gratis cake, koffie en thee. De nieuwe kringloopwinkel is elke dag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Er worden momenteel nog extra vrijwilligers gevraagd. Meer informatie kunt u vinden op de website www.goedvooroud.nl