HOORN - Precies! Mister X is niet gek en heeft daarom een Samsung Galaxy Tablet geshopt bij de Media Markt. Met dit fantastische apparaat kan je de Kermis Hoorn app nóg beter zien en Mister X goed in de gaten houden!

Ren, spring en kijk goed op de kermis en deze tablet is van jou! Ben je te laat of is het niet gelukt om Mister X te vinden? Niet getreurd, de Media Markt heeft er nog voldoende op voorraad! Maar gratis is altijd leuker en beter natuurlijk. Je bent toch niet gek?!

Hoe speel ik Mister X?

Om een Mister X hunter te worden heb je allereerst de Kermis Hoorn app nodig. Deze is beschikbaar gemaakt voor de iPhone, Android en Windows telefoons.

Wanneer je de pushberichten aan hebt gezet krijg je iedere dag ruim van te voren melding hoe laat Mister X op de kermis zal verschijnen. Aan de hand van de hints en de radar in de app is het dan aan jou om Mister X op te sporen.

Tik jij Mister X als eerst aan? Dan heb jij de prijs te pakken!

Let wel op, Mister X probeert het niet al te makkelijk voor je te maken. Probeer dus alle cryptische hints op te lossen en goed te kijken wie zich verdacht gedraagt in en om de attracties.