HOORN - Wie de afgelopen vijf dagen al over de kermis rent weet inmiddels dat het Mister X spel een sport apart is. Een zweetbandje, wat luchtige kleding, goede hardloopschoenen en een waterfles is dus zeker handig. Mister X is niet te beroerd om je een handje te helpen.

Vandaag heeft Mister X een cadeaubon van 250 euro bij Bouchier – Sport 2000 in zijn binnenzak! Hiermee heb je voldoende centjes om je compleet voor te bereiden op de komende edities van Mister X!

Er komen nog GROTE prijzen aan! Blijf dus goed op de hoogte met de Kermis Hoorn app!

Hoe speel ik Mister X?

Om een Mister X hunter te worden heb je allereerst de Kermis Hoorn app nodig. Deze is beschikbaar gemaakt voor de iPhone, Android en Windows telefoons.

Wanneer je de pushberichten aan hebt gezet krijg je iedere dag ruim van te voren melding hoe laat Mister X op de kermis zal verschijnen. Aan de hand van de hints en de radar in de app is het dan aan jou om Mister X op te sporen.

Tik jij Mister X als eerst aan? Dan heb jij de prijs te pakken!

Let wel op, Mister X probeert het niet al te makkelijk voor je te maken. Probeer dus alle cryptische hints op te lossen en goed te kijken wie zich verdacht gedraagt in en om de attracties.