HOORN - Op maandag 24 april a.s. organiseert Marosa Kindercentrum een informatie avond over het lastige thema Grenzen Stellen. Dit thema roept ongetwijfeld vragen op.

Is het nodig en zo ja, waarom, om grenzen te stellen? Wordt dat geen ongezellige boel thuis, steeds je kind moeten corrigeren? Ach, ze is nog zo klein, dat snapt ze nooit, toch? Ik ben niet zo moeilijk hoor, laat maar lekker gaan en toch problemen. Hoe kan dit nu? Mijn kind is 3 en mij nu al de baas.
Hoe keer ik dit? Hoe doe je dat dan, die grenzen stellen? Herkenbaar? Of niet maar toch geïnteresseerd? Kom dan naar de informatie avond.

Een professionele gedragstherapeut komt bij ons op locatie antwoord geven op al deze vragen. Zij weet alles van kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft vele leuke tips, trucs en handvatten over hoe wij de sfeer thuis gezellig houden en toch die echt wel belangrijke grenzen bewaken.

Het wordt een leuke informatieve avond. U kunt zich nog aanmelden. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.
Bel of mail naar Marosa Kindercentrum (0229-755730 - info@marosakinderopvanghoorn.nl) en laat het ons weten dan zetten wij u op de lijst.