HOORN - Bij wie kunt u terecht als u zorg of ondersteuning nodig heeft? Heeft u iemand in de buurt die iets voor u kan doen? Kent u 1.Hoorn? Deze en andere vragen komen deze week aan bod tijdens de gesprekken met buurtbewoners en de wijkteamleden in Kersenboogerd en Blokker. De professionals van het wijkteam 1.Hoorn uit de Kersenboogerd en Blokker gaan deze week in gesprek met inwoners over zorg en ondersteuning. Zij stonden op dinsdag 13 december op het Betje Wolffplein met warme chocolademelk en folders om het winkelde publiek aan te spreken. Op woensdag 14 december staat het wijkteam van 11.00 tot 14.00 uur bij winkelcentrum de Beurs in Blokker.

In gesprek 

Onder het genot van een warm kopje chocolademelk kan het winkelende publiek kennis maken met de wijkteamleden. Zij vertellen tijdens de gesprekken hoe zij bewoners op weg helpen met hun vragen over zorg, opvoeden, onderwijs, werk, inkomen en meer. Zij vragen daarnaast ook welke (preventieve) activiteiten buurtbewoners in hun omgeving missen. Daarnaast wil het wijkteam graag weten op welke locatie buurtbewoners graag een satellietlocatie van 1.Hoorn zouden zien.

1.Hoorn helpt u op weg 

1.Hoorn bestaat uit drie wijkteams verspreid over de gemeente Hoorn. Zij zijn uw aanspreekpunt dichtbij. U kunt elke dag van de week bij hen terecht tijdens het inloopspreekuur. Zij kunnen ook bij u thuis komen of op een andere locatie zoals op school. Samen met u kijkt het wijkteam naar wat u zelf kunt doen maar ook hoe hulp in de buurt u verder kan helpen.

Heeft u vragen?  

Stel ze gerust aan de professionals van 1.Hoorn. Voor wie op een andere manier contact wil, is het ook mogelijk om 1.Hoorn te benaderen via telefoonnummer 0229 252200. Kijk ook eens op www.1punthoorn.nl