Op twee zaterdagen in november komen promotieteams van Parkmobile en Yellowbrick naar Hoorn om uitleg te geven over het betalen van parkeren met je mobiele telefoon.


Winkelen, een hapje eten, nog even een terrasje pikken, zonder dat je op de tijd hoeft te letten? Of met de kinderen iets langer bij opa en oma blijven dan gepland? Dat kan in Hoorn al even: mobiel parkeren maakt het gemakkelijk. Een derde van de parkeerders in de Hoornse binnenstad maakt al gebruik van de voordelen en hoeft niet meer langs de parkeerautomaat. 
De gemeente Hoorn gaat deze maand op twee zaterdagen het mobiel parkeren promoten. Dat gebeurt door het uitdelen van flyers en een aantrekkelijk aanbod met gratis parkeertegoed. Deze actie wordt uitgevoerd in samenwerking met Hoorn Marketing en de aanbieders Parkmobile en Yellowbrick.

Promotieteams naar Hoorn

Op twee zaterdagen in november komen promotieteams van Parkmobile en Yellowbrick naar Hoorn om uitleg te geven over het betalen van parkeren met je mobiele telefoon. Zij staan op de hoek  Veemarkt/Gedempte Turfhaven. De eerste 300 aanmelders op beide dagen kunnen rekenen op gratis parkeertegoed.

• Zaterdag 19 november: Parkmobile 
• Zaterdag 26 november: Yellowbrick

Mobiel parkeren, ook bekend als belparkeren of GSM-parkeren, is niet alleen gemakkelijk, maar ook voordelig. Je parkeert met behulp van een mobiele telefoon en betaalt de kosten achteraf via de bank. Je hoeft je geen zorgen te maken om op tijd bij je auto terug te zijn, want je betaalt de minuten die je geparkeerd hebt.
Het enige dat je van tevoren moet doen: sluit je aan bij een aanbieder die met zijn dienstverlening het beste bij je wensen aansluit.