HOORN - FITYOGA is een combinatie workout waar er zowel aan de conditie gewerkt wordt als waar je de voordelen van Yoga kan ondervinden. Twee lessen als tegenpolen, die elkaar toch kunnen versterken, aanvullen en elkaar positief stimuleren.

Conditie opbouwen of behouden door bijvoorbeeld hardlopen, circuitjes en interval, kortom de zwaardere inspanning. Yoga zorgt voor de afwisseling met de lichtere inspanning. Een perfecte balans in het dagelijkse leven.

In beiden onderdelen wordt er gebruik gemaakt van spierspanning. Je bouwt spierkracht op en neemt de flexibiliteit toe. Na de inspanning komt altijd de ontspanning, de spieren worden weer op lengte gebracht en verbeter je je houding en ademhaling.

Je leert in deze afwisselende les naar jezelf te luisteren en je grenzen te ontdekken. Inspelen op de behoefte van je lichaam. Lichaam en geest worden in beiden onderdelen in verbinding gebracht. Van essentieel belang om optimaal te kunnen functioneren.

Doe jij ook mee op Maandag en Dinsdag ochtend 9.30 uur. Ook zeer geschikt voor diegene die nog niet eerder aan sport hebben gedaan.

Ook mogelijk is PERSONAL FITYOGA. Jouw persoonlijk doel wordt opgemaakt en daar wordt de work- out op afgestemd, wat kan jij aan?

LIGSTOEL MASSAGE/ COMBI HOOFD-GEZICHTMASSAGE. Nu in de praktijk staat de allernieuwste massage stoel, 8 standen voor schouders, rug en benen die masseert en revitaliseert. Met de verwarmingsfunctie verwarmt je lichaam om spanning te verminderen voor een beter effect van de massage. In combinatie met de Hoofd-gezicht massage brengt het de ultieme balans terug.

MOEDERDAG SPECIAL, DE RELAXDUOMASSAGE!

Elkaar afwisselen gedurende 75 minuten op de ligstoel en Hoofd & Gezicht massage behandeling. Samen ontspannen, hoe heerlijk en waardevol is dat.

Voor maar € 65,- (2 personen). Ontvang een leuk presentje na afloop.

Voor het maken van een afspraak of heb je vragen neem dan contact op via hoorninbalans@gmail.com of 06 37402637