HOORN - Een goede relatie aangaan met jezelf om een portie energie, gezondheid en vitaliteit te verkrijgen. Al onze systemen en organen van de juiste voeding, ontspanning en beweging voorzien is zeer belangrijk. Je hebt immers maar 1 relatie en dat is die met jezelf!

Hoe goed is die relatie eigenlijk? Heb jij het goed met jezelf voor? Kies jij voldoende voor jezelf, kies je voor goede voeding en beweging? Weet jij wat bij jou past? Heb je voldoende ontspanning?

Ga eens reëel kijken wat je nodig hebt om je goed te voelen. Welke vormen van bewegen, oefeningen sterken jou, helpen je conditie te verbeteren en helpen je te relaxen. Is een sportschool niets voor jou kies dan voor een locatie en instructeur waar er aandacht is gericht op jou als deelnemer, waar opties worden aangeboden. Waar lichaam en geest als 1 geheel wordt getraind. Momenten van rust en reflectie worden ervaren. Waar je leert naar binnen te keren, hoe  je weer in je lichaam kan komen en hoe je uit je hoofd kan stappen, weg bij het moeten, even je hoofd leeg maken en ervaren hoe fijn bewegen kan zijn. Allemaal voedende elementen om je stressniveau verlagen en immuunsysteem versterken.

Bouw af in voeding wat niet goed voor je is (suikers, teveel aan koolhydraten, junkfood, frisdranken etc). Stap af van voeding die je meer kwaad doet dan goed. Dat kenmerkt zich altijd in fysieke en ook mentale klachten. Denk aan moeite met afvallen, geen rust in je hoofd, slecht slapen, huid, gewricht of spierklachten, hoofdpijnen etc.

Veranderingen aangaan, nieuwe patronen leren aangaan, oude gedragingen loslaten is een proces, neem je tijd om het positieve te ervaren.

Wat is jouw talent?
Is het creativiteit, humor, wijsheid, optimisme? Je antwoord is eenvoudig te vinden. Neem regelmatig de tijd voor jezelf en onderzoek wat er zich in je geest en in je hart afspeelt. Nee dit is geen vaag iets, dit heet bewustwording. Bewust worden wat jij voor jezelf  betekent. Met andere woorden het is nu....... ME TIME! De batterij weer opladen door goede voeding, tijd inruimen voor jezelf en aandacht hebben in alles wat je doet, althans zoveel mogelijk.

Wat via ogen, oren en andere zintuigen binnenkomt is als voeding voor het lijf, geest en hart.
Wil je veranderingen aangaan in eet en of leefstijl patronen begin dan rustig aan, one step at the time!
Hoe verrijk jij jezelf, je gezondheid en vitaliteit? Stel je doelen eens op papier, dat werkt, echt waar.

Hulp nodig om een HEALTY MIND & HEALTHY HEART te verkrijgen, ik help je graag door middel van les instructie of voeding advies op maat, afgestemd op jouw doelen. Je ontvangt een persoonlijk verslag via mail.

Maak gerust een afspraak. Een Personal Yoga les is ook mogelijk.

W: www.hoorninbalans.nl
T: 06 37 40 26 37