De bioscoopbezoeker krijgt bij het bestellen van een bakje popcorn al jaren dezelfde vraag: "Wilt u zoete of zoute popcorn?". Maar waarom bestaat er eigenlijk nog geen bamischijf, knakworst of sushi-popcorn? Vue lanceert vandaag in samenwerking met Jimmy's Popcorn de actie 'Pop de Smaak', waarbij de bioscoopketen heel Nederland oproept zijn eigen unieke smaak voor popcorn in te zenden. Naast een geldprijs voor de winnaar, wordt de winnende smaak uiteindelijk in productie gebracht en in alle Vue vestigingen verkocht. De actie gaat vandaag van start, en smaken kunnen worden ingezonden tot vrijdag 22 maart. Het inzenden van smaken kan via de website van Vue.

De actie

De smaken kunnen worden ingezonden tussen maandag 11 en vrijdag 22 maart. Na het inzenden van de smaken, wordt er een top 10 gekozen door een vakkundige jury, met onder andere Ron Sterk, CEO Vue Nederland, waar vervolgens door de Vue bezoekers op gestemd kan worden. Uit deze top 10 blijven er drie finalisten over, zij komen met hun smaak tijdelijk in de bioscoopketens te liggen. De Vue-bezoekers kunnen deze drie smaken in de bioscopen komen proeven en hun stem uitbrengen, de battle gaat nu echt van start. Van deze drie finalisten blijft de winnende smaak over, deze zal vervolgens in productie gaan en verkocht worden in alle Vue bioscopen. Daarnaast wint de winnaar een geldprijs van €1000,-.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.