HOORN - Heeft u een goed idee om energie en dus geld te besparen? Of heeft u een ander duurzaam plan? Mail dan naar puurhoorn@hoorn.nl om gebruik te maken van geld uit de initiatievenpot.

Als Puur Hoorn zijn wij trots op onze ambassadeurs Volt-Hoorn, vv de Blokkers en bewoners van de Schoutenstraat. Zij en onze andere ambassadeurs leveren een bijdrage aan een duurzame stad. Wist je dat veel initiatieven mede mogelijk gemaakt worden door de initiatievenpot? Met de initiatievenpot investeert Puur Hoorn samen met inwoners en bedrijven in vernieuwende initiatieven en in duurzaamheidsmaatregelen bij stichtingen en verenigingen.

Bespaar ook!

Er zijn al veel initiatieven medemogelijk gemaakt met een bijdrage uit de initiatievenpot van Puur Hoorn. Zo hebben we diverse onderzoeken mede mogelijk gemaakt, duurzame bedrijven ondersteund en zijn er bij zowel stichtingen als verenigingen diverse duurzame maatregelen toegepast. Door deze initiatieven is er flink wat CO2, maar ook geld bespaard. Dat wil u toch ook? We hebben van een aantal initiatieven filmpjes gemaakt. Ga snel naar onze site om ze te bekijken.

Aanmelden

Heeft u een duurzaam idee of gaat uw stichting of vereniging duurzaamheidsmaatregelen treffen? Misschien kunt u een bijdrage krijgen uit de initiatievenpot van Puur Hoorn. Stuur een e-mail naar puurhoorn@hoorn.nl met een duidelijke omschrijving van het initiatief/project of van de te nemen maatregelen.

Voor inwoners, bedrijven en stichtingen en verenigingen zijn er andere voorwaarden. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de site: www.puurhoorn.nl